KISAAN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kisaan. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 18:24 Ontzettend vriendelijke bezorger, en heel snel. Eten was lekker, maar als ik had geweten dat de aardappelpartjes met mayo zouden worden geleverd ipv de beschreven dip, had het ik het nooit besteld. De kip in de curry was heerlijk mals!
2 dec 2022 om 21:40 Food was great, but curry portions were on the small side for the price. Delivery took over 1hr.
2 dec 2022 om 20:45 Wow.... Amazing food & such excellent service! The delivery arrived and before I could tip he told me that the lid on the curry came off and spilled & that he would bring me another one. He did not need to do that. Delicious food and amazing service!
2 dec 2022 om 19:55 Superlekker en heel snel. Aardige en knappe bezorger
30 nov 2022 om 9:05 Erg lekker,
29 nov 2022 om 19:51 Snel en lekker!
27 nov 2022 om 23:40 Delicious!
25 nov 2022 om 23:56 Tasty vegan curry. Looking forward to our next one!
24 nov 2022 om 18:23 Great vegan options…food is fire and their delivery is on point and friendly…magnificent
21 nov 2022 om 10:56 Good vegetarian food but limited selection of dishes .
17 nov 2022 om 21:23 Perfect weer, miste alleen het minty sausje dat er vorige keer wel bij zat
17 nov 2022 om 20:55 Heerlijke spinazie met paneer!!